İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bir abonelik sona erdi diye verileriniz asla silinmez.
İptal etme
- Faturalandırma bölümüne gidin ve Aboneliği iptal et düğmesine basın.
- İptal edildi. Her şey … tarihine kadar çalışmaya devam eder. mesajını görürsünüz; buradaki tarih, ödediğiniz dönemin bitiş tarihidir. PayPal'daki otomatik yenileme de durdurulur.
Fikrinizi mi değiştirdiniz? Bitiş tarihinden önce Aboneliği sürdür düğmesine basın.
Tek seferlik ödemeyi yenileme
Tek seferlik ödenen paketler kendiliğinden yenilenmez. Bitiş tarihinden önce hatırlatmalar göndeririz. Faturalandırma bölümünden Değiştir veya yenile ile yenileyin ya da otomatik yenilemeye geçin.
Bir ödeme kaçırılırsa
- Her şeyin çalışmaya devam ettiği birkaç günlük bir ek süre tanınır ve e-postayla hatırlatmalar alırsınız.
- Bu sürenin ardından araçlar duraklatılır. Siteleriniz, denetimleriniz ve içerikleriniz korunur. Giriş yapmaya, verilerinizi görmeye ve ödeme yapmaya devam edebilirsiniz. Temel kontroller sürer: aylık bir denetim ve çalışma süresi izleme.
- Yeniden abone olduğunuzda her şey hemen yeniden başlar.
Her şeyi silme
Verilerinizin silinmesini istiyorsanız hesabınızı Ayarlar → Profil bölümünden silin. Bkz. Hesabınızı koruyun.